2010-12-18

(S) we can

Den lilla randstaten börjar alltmer likna de korrupta oligarkierna i forna sovjet där kapitalintressena äger sina egna partier.


sk högersosse med sin ”puppet master” från SN


Aftonbladet kan i dag avslöja att Svenskt Näringsliv i somras köpte en kampanj med målet att få en ny S-politik.

Svenskt Näringsliv (SN) satsar på mindre begåvade högersossar för att ”hjälpa” S. SN fick valuta för pengarna, S gjorde sitt sämsta val sen början av förra seklet, S är nu där SN vill ha dem svaga, desorienterade och förvirrade.

(höger polit)Byrån skrev hans artikel

SN författar debattartikel åt Ilija Batljan

en debattartikel i Dagens Industri tillsammans med gamle Metallordföranden Göran Johnsson och finansmannen Carl Bennet. Rubriken lyder ”Vi kan göra Stockholm till en attraktiv framtidsregion”.

(S) we can, vi känner igen det från enmanskatastrofen Obama. Tre decennier av skoningslös klasskamp från högern och nu sitter arbetarledarna som nickedockor i högerns knä. Nu ska vi dra åt ”samma” håll det är ju så dumt att bråka och slåss för sin sak, hur dumma får folk bli.

Betalar för ny S-politik
Den fristående S-bloggaren Erik Laakso ska användas för att blogga om hur S vunnit på tillväxtvänlig politik runt om i Sverige. Han ska också stå som redaktör för en bok med tillväxtvänliga S-röster.
En valanalys ska initieras med S-tankesmedjan Arena som avsändare.


Det är bara att gratulera SN, det måste ha blivit ett resultat långt över förväntan. Väl använda pengar man har minst sagt fått utdelning på sin investering, S faller i varje opinionsundersökning.

Kan ingen avslöja vem som köpte Mallianzen, varför får vi inte reda på vem som pytsar in slantar hos M och köpt deras politik. Att rösta borde numer kunna ses som ett postorder köp och ha ångertid så man kan låta köpet gå tillbaks om varan inte faller på läppen.

S-ledamot: Det är helt åt helveteEndast ett barn kan tro att en minoritet av den överklass som i Sverige äger näringslivet skulle ha med folkhushållet identiska intressen.

0 comments:

Skicka en kommentar

Tillåtna HTML taggar: <b>, <i>, <a>