2011-03-09

Fler valberedare i S

Om vi får tro Aftonblaskan så är även förrförre partiledaren aktiv i att valbereda.

"He will make them an offer they can not refuse"
Don Persson
– Han har ringt och skrämt folk
– Han har ringt runt och skrämt folk från skogslänen, säger en S-källa.

Enligt uppgift har Göran Persson i helgen ringt upprepade samtal till Norrlandsdistriktens ledare.
– Han har ringt runt och skrämt folk från skogslänen för att få folk att ställa upp bakom Thomas Östros, säger en högt uppsatt S-källa.

Vilken cirkus detta val av S ledare har blivit, de kanske skulle pröva någon demokratiskt metod för att utse partiledare. Eller varför inte demokratisera hela rörelsen. Det börjar allt mer se ut som en maffiaklan som ska utse nytt överhuvud.

3 comments:

Björn Nilsson sa...

Hur i herrans namn kan han skrämma folk? Har han någon maktfunktion kvar i partiet? Det är väl bara att skratta rått och slänga på luren om han ringer, eller sitter det toppdresserade gamla ombudsmän och svarar i telefon och säger "ja och amen, herrn" när föredettingar från partitoppen som Persson ringer?

Kerstin sa...

Vad jag förstår arbetar GP numer som konsult åt högern, så hans inhopp här är, enligt min åsikt, samma sak men värre än Prime-gate. Varför reagerar ingen med att påpeka detta?

Jan Wiklund sa...

Björn: Det förstår du väl att i det partiet sitter det i ryggmärgen att reagera inför även förrförra partiledare som torparen reagerar inför godsägaren. Bland annat har Olle Sahlström skrivit om detta i boken Den röde patriarken.

Skicka en kommentar

Tillåtna HTML taggar: <b>, <i>, <a>