2011-09-07

Borg är fantastisk?

Bäst i klassen?

Så juni dök vi ner till Piigs gänget, nu är inte Portugal med här men de har över hela perioden klarat sig bättre än SE.

Men nu verkar det som om Borg tror att Sveriges ekonomi är statens utfall i sin iver att beskatta och avgiftsbelägga medborgarna, industri är nog inte riktigt med i Borgs och de malliga morgontidningarnas ekvation.

3 comments:

Björn Nilsson sa...

Jag undrar om Borg känner så mycket för smutsiga industrier? De skall väl helst utlokaliseras till någon annan del av världen?

/lasse sa...

Den allenarådande och visa ”marknaden” tar hand om detta, det har näringsministern som förmodligen är landets bäst betalda politiker med närmare 200 tusen i månaden sagt med bestämdhet. Det begriper väl vem som helst att om man tjänar så mycket måste man bara vara oerhört intelligent och klok.

Nuförtiden är väl i och för sig inte det mesta av industrin så där väldigt smutsig eller direkt livsfarlig för de anställda som den kunde vara för 50 år sen.

Nä regimen vet hur välstånd ska byggas, man ska sänka krog, café och snabbmatsmomsen. Om vi får tro de kommunala hälsovårdsrapporterna är det förmodligen betydligt skitigare där än i industrin.

Jag var för ett tag sen i en lokal som varit pizzeria och som skulle renoveras av den nye innehavaren av lokalen som skulle ha annan verksamhet, det såg inte vackert ut om man ska säga.

Björn Nilsson sa...

Dom städar väl ut kackerlackorna innan nya verksamheten börjar, får man hoppas?

Skicka en kommentar

Tillåtna HTML taggar: <b>, <i>, <a>