2011-09-14

effektivare med privatiserat

Men visst är det mycket effektivare med privatiserat, se här hur flitiga bävrar till entreprenörer effektiviserar en skolskjutsverksamhet över förväntan, en produktivitetsökning som står i en klass för sig själv. En av näringsintagsministern Mauds flitiga bävrar i kinesisk tappning. Men säg den lycka som varar för evigt, innan man vet ordet av så kommer den kommunistiska staten och lägger sig i och sätter P för produktivitetsökningen i den privata sektorn.

www.bbc

2 comments:

Jan Wiklund sa...

Inte för att inte bilar skulle behöva utnyttjas effektivare än dom gör. Bara 1,2 personer i genomsnitt i en bil med fem säten - och dessutom använder dom den bara högst två timmar om dygnet. Och ändå är det privat drift?

Heder åt den kinesiska skolan! Med den som förebild kan vi minska trängseln på gatorna till en bråkdel.

/lasse sa...

Hushållens nyttjande av sina bilar är förstås ineffektiv varken energi eller materia utnyttjas speciellt effektivt och produktivt. Ur den aspekten är nog ofta så att företagsbilarna används mer till sin potentiella verkningsgrad.

Att det skulle vara något hedersamt med den kinesiska skolskjutsen när man sätter barnens säkerhet på spel och packar in barn i en liten minivan. Men det är klart det blir något färre skolskjutsar på vägen/gatorna. Om vuxna vill packa sig som sardiner i en minivan må de få göra det, även om de bryter mot lagen, men att göra det med barn som inte kan själv avgöra riskerna borde vara kriminellt.

Skicka en kommentar

Tillåtna HTML taggar: <b>, <i>, <a>